Accessibility Tools
- O pontevedrés César Argibay preparou catro combinados que sorprenderon polo seu sabor e polos ingredientes empregados
- Está aberto o prazo de inscrición na última actividade do “Agosto Gastronómico”, unha homenaxe aos dez anos da Ruta “Tapa a Anguía”
- Era a veciña de máis idade de Valga, despois de cumprir 103 anos en xullo
- Os actos fúnebres na súa memoria celébranse esta tarde na igrexa de Campaña
- A final do certame, na que tiveron que superar probas culinarias e culturais, disputouse o venres
- “O ollo da anguía”, un pastel con este peixe coma produto principal, foi a receita gañadora
- Os establecementos son Comparada, Auditorio, Couceiro, O Pontellón, Potel, Maneiro, Caprichos, Palmera Beach e Pardal
- Entre as persoas que voten polo mellor petisco sortearanse dez vales de compra de 30 euros
- Está formada por cinco traballadores: tres peóns, un condutor de camión e un capataz
- Realizarán tamén tarefas de prevención dos incendios mediante traballos de desbroce e limpeza en zonas de monte