Accessibility Tools
- Percorreron a ruta entre saltos de auga, bosque de ribeira e muíños restaurados
- O campamento, dirixido a mozos de 12 a 16 anos, púxose en marcha este verán para favorecer a conciliación
- Os bares Pardal, Caprichos, O Pontellón e Auditorio foron os protagonistas do último showcooking desta edición
- Dúas tostas, anguía con espaguetes de sepia e anguía ao forno con patacas foron as elaboracións que puideron degustarse
- Ofrece servizos de audioloxía, podoloxía e estimulación da memoria
- As consultas, dirixidas a persoas maiores de 55 anos, son gratuítas
- Un grupo de rapaces de entre 12 e 15 anos participaron nun obradoiro de experimentación tecnolóxica
- Realizaron circuitos eléctricos con luces Led e crearon un corto de ‘stop motion”
- Bar Pardal e Casa Comparada obtiveron os mandís de Prata e Bronce
- Entre os participantes na elección dos mellores petiscos sorteáronse dez vales de compra