Accessibility Tools
- Ademais, prepararon unha sobremesa: bolas de galleta cubertas de chocolate e coco
- O concurso Anguía Chef e o showcooking “A caña no prato” teñen aberto o prazo de inscrición
- Procedían das dioceses de Granada, Guadix, Almería e Murcia
- O alcalde e as concelleiras Carmen Gómez e Begoña Piñeiro acudiron a recibir aos camiñantes e entregáronlles varios agasallos
- O gañador na categoría de caña branca recibirá 400 euros e as mellores augardentes de herbas e tostadas acadarán 300 euros cada unha
- O prazo de inscrición estará aberto ata o día 22 de agosto
- O proxecto abarca os lugares de Martores, Vilares, Laceiras e Raxoi, co obxectivo de favorecer o aproveitamento agrario das terras
- As persoas interesadas teñen de prazo ata finais de agosto para enviar as súas achegas
- A actividade gastronómica desenvolverase os días 20, 21, 27 e 28 de agosto, con tapas gratuítas nos locais
- Os gañadores dos Mandís de Ouro, Prata e Bronce elexiranse por votación popular e un xurado profesional escollerá o petisco que se degustará na Festa da Anguía do 2023