Mércores 4:
- 19:00 horas. Obradoiro de cociña para nenos de 5 a 12 anos
Mércores 11:
- 19:00 horas. Concurso Anguía Chef. Proba eliminatoria por equipos para mozos de 13 a 18 anos
Venres 13:
- 20:00 horas. Showcooking “A caña no prato”. Cociña en directo e degustación con maridaxe
Mércores 18:
- 19:00 horas. Concurso Anguía Chef. Proba final
Venres 20:
- 20:00 horas. Showcooking “Universo anguía”. Cociña en directo e degustación con maridaxe
Sábado 21:
- 9:30 horas. Embelecer Valga. Visita do xurado aos lugares participantes no concurso
- 12:00 a 15:00 e de 20:00 a 23:00 horas. VIII Ruta-Concurso “Tapa a Anguía” nos establecementos Pastelería Caprichos, Bar Maneiro, Bar Potel, Café-Bar Couceiro, Bar Pardal, Cafetería Auditorio e Praia fluvial de Vilarello
Domingo 22:
- 12:00 a 15:00 horas. VIII Ruta-Concurso “Tapa a Anguía”.
Mércores 25:
- 20:00 horas. Cata-maridaxe “Anguía de Valga para o mundo”. Cata de catro pratos (tres salgados e un doce) preparados con anguía e con caña do país
Xoves 26:
- 20:00 horas. Concurso tradicional da Caña do País. Precata
Venres 27:
- 20:00 horas. Concurso tradicional da Caña do País. Presentación da botella conmemorativa e cata final
- A continuación: Actuación da Banda de Música de Sanxenxo
Sábado 28:
- 12:00 a 15:00 e de 20:00 a 23:00 horas. VIII Ruta “Tapa a Anguía”
- 17:00 horas. Demostración de destilado tradicional da caña
- 19:30 horas. Xogo pola igualdade para nenos de 6 a 12 anos
- 20:00 horas. Punto de información sobre igualdade do Centro de Información á Muller (CIM)
- 21:00 horas. Entrega de premios.
- 21:30 horas. Actuación da Banda de Música Municipal de Valga
Domingo 29:
- 12:00 a 15:00 horas. VIII Ruta “Tapa a Anguía”
- 13:00 horas. Showcooking “Moito máis que caña”. Preparación en directo de catro cócteles de caña do país con degustación