Accessibility Tools
- O Mandil de Prata foi para a Cafetería do Auditorio e o de Bronce para Bar Potel
- Entre as persoas que participaron na votación da mellor tapa sorteáronse dez vales de 30 euros
- O cocteleiro Diego Dasilva empregou augardente de Valga para elaborar catro combinados diferentes
- Arredor dun cento de persoas participaron nos showcookings e catas organizados durante todo este mes
- Produtores destes dous lugares foron os gañadores do certame, que se celebrou entre o xoves e o venres
- Participaron un total de vinte e cinco licores, dos que catorce se clasificaron para a cata final
- Os catadores, aos que se incorporou Marisa Vázquez Tubío, realizaron onte unha primeira selección de augardentes
- Os produtores das mellores cañas, que se darán a coñecer mañá, repartiranse 700 euros en premios
- Degustaron catro pratos salgados e un doce maridados con viños de Torres Augusti e licores de La Fabulosa
- O evento, enmarcado na Festa da Anguía e Mostra da Caña do País, celebrouse no xardín posterior do Museo